Wachtlijst!

Wij hanteren een wachtlijst. Gemiddeld duurt het 16-18 weken voordat wij het kunnen oppakken.
Per 04-11-2022 hanteren wij een STOP betreft aanmeldingen voor kinderen ouder dan 4 jaar oud.

Groetjes Isabelle, Robin, Cindy en Jantine van LEF Ergotherapie

Basale Stimulatie

Basale Stimulatie is een benaderingswijze gericht op iedereen die contact heeft met mensen met meervoudige beperkingen die zelf niet in staat zijn tot interactie. Basale stimulatie is gericht op het behouden en uitlokken van waarneming, beweging en communicatie. Door middel van een aangepast aanbod van activiteiten en ervaringen kan het lichaam geactiveerd worden.

Daardoor ontstaat er een uitwisseling tussen de 'eigen ik' en 'de wereld'. Door basale prikkels te ervaren raak je meer vertrouwd met je eigen lichaam of met de persoon die je benadert. Het samen met iemand bewegen of communiceren wordt zo een meer veilige ervaring. Ontwikkeling is afhankelijk van de kwaliteit van de relatie. Het doel is het samen plezier beleven aan het contact, reacties uitlokken, verwachten dat de ander zal reageren en samen wat beleven. Via somatische, evenwicht en vibratorische prikkelingen kunnen we op een basaal niveau met mensen in contact komen. Op deze manier kunnen we iedereen aanspreken op eigen niveau, waardoor hij of zij optimaal waarneemt en betekenis kan geven aan deze waarnemingen.
Logo Ergotherapienederland G Logo Ergotherapienederland G
Logo Kp G Logo Kp G
Logo Ketp G Logo Ketp G
Logo Nssi G Logo Nssi G

Contact

LEF Ergotherapie
'Welzijnscentrum de Roerdomp’
Roerdomplaan 6
3084 NM Rotterdam
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2012-2020 LEF Ergotherapie. Alle rechten voorbehouden  |  Design & Development Ministerie van Visuele Zaken.